Dovas 2 (3?) droppade nyss

guest
Lämna tom

22 Kommentarer
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
erik

Jag gillar inte Dovas

ZeFreak

Du måste faktiskt inte vara så negativ alltid. OM DU INTE GILLAR DET KAN DU GÅ NÅN ANNANSTANS

bigbeer

Tack för att du delade ditt perspektiv. Var och en har sina egna åsikter och det är viktigt att respektera olikheter. Om det finns något specifikt du vill prata om eller dela, är jag här för att lyssna och stötta på ett positivt sätt.

ZeFreak

Tack min vän, haft ett mörkt vinterhalvår. Det är bra att vi har Dovas som för oss samman såhär, i vått och torrt.

Geggis

Jag organiserar

Geggis

Nu e jag inte häst

Geggis

Gäst

Geggis

Beläst

Geggis

Kuken

Olle

Hello

Kevin

Kevin

ZeFreak

My man on the ledge and shit

Leif88

Hej och god fortsättning.
42 årig awesome singel man. Gillar träning, historia, vikingar, havet och mycket mer

Leffe_57

Hej alla ensamma damer. I dag den 9 januari ligger snön på taken och det är 10 minusgrader därutanför mina fönster. Fast i dag lyser solen och himlen är oskyldigt blå. Var ute hela dagen i går och tänkte ta det lugnt i dag istället. Ett ljuvligt öl på Dovas är inte fy skam, och med lite grodjakten på det så finner själen ro. Jag såg Christmas at Holly Lodge på Kanal 5 häromdagen… en Lovestory där alltid sweetlove kommer till allt och alla… killen får sin drömtjej och vice versa. Detta händer aldrig mig… fast ibland kan man ju drunkna i ett fint leende eller ett par skimrande ögon. Drömma får man väl göra ibland. Jag är nyfiken på livet, fyller 57 i maj och är närmare 170 cm lång över havet. Har inte gett upp… jag vet att du finns där ute med dina skimrande ögon och ditt underbara leende.

Söker mogen kvinna 15-19 år gammal.

Hatar fat 21

Leffe kommer du på premiären? Hade varit så underbart att prata med dig i person

Leffe_57

Du skänker mig en inre värme när du ödmjukt inbjuder mig till premiären. Det är med förtjusning jag meddelar att jag kommer att närvara, min förväntan stiger. Jag ser fram emot att träffa dig ansikte mot ansikte och dela hjärtliga skratt. Kanske kan vi njuta av en öl på dovas och glädjas åt en omgång Grodjakten när tidpunkten känns rätt. Längtar efter en behaglig afton i ditt sällskap, där hjärtat kan tala sina tysta ord 😉

Last edited 4 månader sedan by Leffe_57
Hatar fat 21

Har dom gränges eller fat21?

D0m3d4gzP1ng\/1n1

hej allihopa mitt namn är Liam men du kan kalla mig D0med4gzP1ng\/1n1!!!!!!! asg…som du förstår är jag väldigt spontan!!!!! det är därför jag har kommit hit, föratt träffa folk som ja _… ja e 16 år (mogen för min ålder dock!! (har druckit 3 öl på en kväll en gång) ja gillar o kolla invader zim me min pojkvän (ja e bi om du inte gillart hantera de) de e vårt favvoprogram!!! för de e såååååå SPONTANT!!!!! han e spontan oxå såklart men ja vill träffa fler spontant folk =) som dom säger, ju fler desto bättre!!!! asg, allafall ja hoppas att ja får massa nya vänner här o massa kommpisar!!!!

^_^ hehe… tjabba!!!!!!

peas and löööööv,

D0m3d4gzP1ng\/1n1

Ny dovas drop

MMMmmm

giphy-4
erik

Öl 2

average dovas enjoyet

öl

Anonym

Öl

Rulla till toppen